Dec 27, 2012, 9:07 AM

Несподелено 

  Poetry » Love
919 2 18

Ревнуваш я до смърт – дори от бриза,
когато със косите ù играе,
дори от слънцето, щом дръзко влиза
през роклята ù, за да разгадае
изящната извивка на бедрата,
снагата ù – стъбло на трепетлика,
блед силует, танцуващ в маранята...
Ще припнеш мигом, ако те повика.
Но тя мълчи. Ти огнено се мяташ,
би дал живота си, за да я имаш,
принесъл в жертва младото си лято
в нозете на безснежната ù зима.

© Владимир Виденов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??