Nov 22, 2012, 9:15 PM

Неспокойна душа 

  Poetry » Love
571 0 0

Срещнах те такъв,

с буйна, неспокойна душа.

Ходиш напред винаги пръв,

без да пролееш сълза.

 

Държиш се властно,

но тихо сядаш до мен.

Мразиш силно, ужасно,

а от любовта си пленен.

 

Идваш, тръгваш си 

и пътя забравяш назад.

Разкриваш се без завеси 

и оставаш на тайни богат.

 

Ще мога ли да те достигна?

Силите в теб дали ще укротя?

Съдбата с теб ми се усмихна,

но и горчиво навреди ми тя.

© Нели Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??