Oct 29, 2016, 1:19 AM

Несвързани детайли... 

  Poetry » Love, Phylosophy
319 2 5

 

 

Несвързани детайли...

 

Предисловие:

 

...Когато има любов, има прошка, има живот, здраве, душа, желание да бъдем по добри всеки ден и тя е в малките детайли, превърнали се във велики мигове и тя не се забравя, не се сравнява, не се бяга, и нещата имат смисъл само в нея, а когато нямат смисъл и има само едно голямо нищо, само тя може да придаде съдържанието му, когато има любов само болката може да се лекува и само тя е от значение, защото е всичко що е живот за всички и също така е всичко повече ... от злото, от времето, от смъртта, от безкрайността...

 

несвързани детайли,

редът в живота

и сърцето 

тихи думи

реципрочни целувки 

скрити страсти   

 

прекомерни слухове 

забранено желание 

злите езици 

адски дестинации   

 

сбъднати мечти

всяка секунда дела

чиста съвест 

честни удоволствия 

истинската любов    

 

детайли, думи, целувки,

страсти...   

 

слуховете, желание, езици, 

съдби...   

 

факти, съзнание, удоволствия, 

любов...   

 

страст по четирите посоки...  

любов безусловна...

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Нежност, Габи, Надежда, Антонио - благодаря ви! Благодаря на всички наминали от сърце!
  • Значимото се крие в малките моменти и детайли - логични или нелогични и именно това тези малки неща са любов. Харесах и аз!
  • Хареса ми! Страхотно е казано!
  • Много красива творба! Построена на пръв поглед мистериозно, но с объркващо просто послание.
  • "страст по четирите посоки...
    любов безусловна..." Истинската обич е безусловна и достатъчна за всичко от което се нуждаем. Харесах, поздрав!
Random works
: ??:??