Mar 24, 2008, 2:46 PM

Нетеатрално 

  Poetry » Love
457 0 0
 

НЕТЕАТРАЛНО

 

Хайде да играем на криеница!

Аз ще съм добрата чудна фея,

а ти - моят Арлекин.

В ложите на театъра

ще скрием свойто скърцане,

ще потънат със прозявка

сценарии и режисури -

цялата продукция от думи.

Ще останем само двамата -

неактъорски, артистично влюбени.

И без грим, без карнавали

ще успеем да намерим

най-най-истинската истина.

Тук, в театъра на нашата криеница,

ще открием... себе си.

© Радост Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??