Aug 24, 2008, 10:15 PM

Невероятно, но... 

  Poetry
641 0 4

 

        Невероятно, но...

 

Люляк цъфна в предния ни двор.

Август сме. На края. Не се вързва!

Пролетното цвете какъв зор

е видяло, та се тъй разбърза?

То, да бе любов, да проумея,

не признава никакви сезони!

Ама е природа! Да отсея

мога ли аз нейните закони?

Всички сме в подвластни настроения

и не бива вече да се чудим!

Трябват ли ни компетентни мнения?!

Радвайте се, щом като се будим!

 

 

                22.8.2008г

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??