Nov 1, 2009, 7:04 PM

Незавършени метафори 

  Poetry » Other
598 0 0

Стая, пълна с хора.

Музика, която двама ще харесат.

Песни с непознати текстове. 

Отчаянието скрито е във виното.

Напиващи са стъклените шкафове. 

Едно клише – горчивото сладни.

Грешка, грешка! Не е редно.

Топло, хубаво и вкусно. 

Времето е спряло.

Красивото понякога тежи.

Разговор за страсти и копнежи.

Уискито ухае на ванилия.

Делириум на лудостта.

Споменът от утре ще тиктака.

Сънят ще се превърне в срам.

Студено е.

Отворен край...

© Кристиана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??