Oct 23, 2011, 10:51 AM

Незрящи 

  Poetry » Phylosophy
656 0 20

 

 

             Незрящи

 

Все още ли сме толкова незрящи

за видимите знаци на съдбата?

Не чуваме ли разума вселенски,

или не ни устройва резултатът?

 

Защо забравихме за любовта

заложена във нашето сърце?

Къде потулихме човечността,

та Бог ни казва: "Опомнете се!"

 

Превърнахме Земята си във Ад,

населен с дяволи и плужеци,

и всеки нов природен бумеранг

ще ни го връща двойно... с ужаси!

 

 

 

 

 

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??