Feb 9, 2010, 2:46 PM

Ние 

  Poetry
457 0 0

Щастието ли руши мечтите,

или нещастието преобразува разума?

Смях и красота в душата на лъчите,

издигнати, тъй невинни нависоко стоят от калта.

 

А ние тук, нищожни и жадни,

копнеещи за капки дъжд от любов.

Земя - трапеза за вълци гладни,

отнемат мечти, невинност и живот.

 

Кои сме ние, Боже, кажи ни,

защо остава неясен нашият ден?

Самотници, дошли от страните незнайни,

ах, светът е толкова сив и студен!

 

Милан Милев

9.02.2010

 

 

 

© Милан Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??