Aug 19, 2008, 9:05 AM

Ние в ада 

  Poetry » Other
605 0 6
Във ада на прелюбодейците
ще бъде пълен мрак и студ.
Казанът ще е пълен с лед,
стените - скреж, пазачът - луд.

Рогати дяволи с крила,
залепнали от мокра пот,
ще ръчкат грешните тела,
подканяйки ги за разплод.

И ние с тебе ще сме там,
ще стенем тежко, може би,
но не студът, и не страстта
душицата ще ни гори.

И не страхът, и не срамът,
а безлюбовната игра
ще ни сломи, ще ни гнети,
дорде се свърши вечността.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??