Mar 25, 2022, 9:53 AM

Нима 

  Poetry » Love
137 0 0

Тичам. И после спирам.

Разравям земята с пръсти.

Търся. Теб, а може би себе си.

 

Наляво, надясно: лутам се като луд.

Лудувам като лунатик.

Обичах те така, както никога не съм обичал никого.

 

Търся те така, както се търси надежда за живот.

Безметежна болка.

Времето замръзнало в предсмъртна агония.

Умирам бавно.

 

И после се събуждам в стая огряна от слънце.

Излизам с приятели и си говорим безсмислени неща и се забавляваме.

Нима е толкова лесно да загубим истинската любов?

© James Pentechen All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??