Jan 6, 2021, 9:02 PM

Нишки 

  Poetry
835 0 2

Събудих се с усещане за теб

и погледът ми светло се усмихна.

В стомаха ми запърхаха криле

и мисълта ми в спомени притихна.

 

По устните си сетих сладостта

на твоите изгарящи ме устни.

А кожата настръхна, зажадня

за лудостта на смелите ти пръсти.

 

Намерих се в очите ти и там

прочетох думите ти измълчани.

Не казвай нищо! Не е нужно. Знам!

Целуваш и лекуваш всички рани.

 

Събудих се с усещане за теб

и пулсът ми стремително препусна.

Вселенски нишки свързват ме със теб!

От сърцето си не мога да те пусна.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??