Jul 1, 2014, 9:05 PM

Нишки от любов 

  Poetry » Love
398 0 4

Късни влакове... гара за двама.
Вместо църква – малък хотел.
Плачеща изповед. Рана до рана...
Вяра. На кръста сърце до сърце.

Сто вини – дяволи в Рая земен.
Тежък грях, сгушен в едно легло.
Луди за връзване с огнени вени.
Птици, изплели с ръцете гнездо.

Погледи слепи. Мрачни целувки.
Няма спасение в този живот.
Всеки си тръгва, за да остане...
нишка от тази безумна любов.

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??