Безвъзмездна гальовна лъжа–
само тебе докрай ще обичам.
Триизмерна прожекция, спа,
влюбени пиршества и количества.
Здравословна редовна любов,
топла ласка обвива телата.
Стилизиран проект, но суров.
Хлорофилът лови светлината.
Непоканен се вмъква страхът–
няма как да пребъдем младежи.
Провокира доволно грехът,
утолява растящи стремежи.
Завладявам ли, значи ще спра
превалилото време да бърза.
Обичта се топи в нищета,
губим пламъка, който ни свърза.
© Светличка All rights reserved.