Aug 27, 2008, 11:35 PM

Но ти... остани 

  Poetry
835 0 23

Ще посрещна утрото. Хладно.

В небето ще вперя очи.

Хиляда звезди ще погубя. Безжално.

Но ти… остани.

 

Ще съм тъжната пролет. Наесен.

С ветровете ще сливам сълзи.

Ще потъвам в морета. Без песен.

Като кораб без път и луни.

 

Ще те викам, когато умирам.

Преродих се. От много любов.

Ще изгарям. Във шепи събирай.

Моя дъх, мойта пепел и стон.

 

Ще съм онзи, бурният, вятър.

Изгарящо слънце по твойте страни.

Ще съм нищо. И всичко понякога.

Но ти… остани.

© Ем All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??