Ще посрещна утрото. Хладно.
В небето ще вперя очи.
Хиляда звезди ще погубя. Безжално.
Но ти… остани.
Ще съм тъжната пролет. Наесен.
С ветровете ще сливам сълзи.
Ще потъвам в морета. Без песен.
Като кораб без път и луни.
Ще те викам, когато умирам.
Преродих се. От много любов.
Ще изгарям. Във шепи събирай.
Моя дъх, мойта пепел и стон.
Ще съм онзи, бурният, вятър.
Изгарящо слънце по твойте страни.
Ще съм нищо. И всичко понякога.
Но ти… остани.