Dec 7, 2022, 1:17 PM

Но този влак… 

  Poetry » Love
199 1 0

Така се случи с нас. Нали?

И влакът, който все не ще да бърза.

Не стигна град, окъпан в сто мъгли.

А точно там една съдба ни свързва.

 

А точно там зачена с трепет ти.

Та твоят страх не беше, че съм влюбен.

Но този влак почти бе спрял, почти.

И пътьом ме прокле да бъда Юда.

© Небесен Владетел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??