Feb 9, 2011, 7:14 AM

Нощ 

  Poetry » Love
718 0 0

Нов стих за теб започвам.

Дали изобщо ще ти ги покажа?

Знам ли.

 

Довчера казал бих

"Това е загуба на време"

и че далеч не е за мене.

 

Но днес вълната се отприщи

и прозаикът вече е поет.

Дали е той добър

или не струва,

вече даже и не се замислям.

 

Изоставих и рими,

и повърхностния хумор,

и хвърлям се в дълбоките води.

Лунатикът е на свобода

и нека някой се опита да го хване!

 

Нощта е мойто време,

денят е просто сън

е д н а к ъ в.

© Тони Бортолаци All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??