Dec 25, 2009, 2:45 PM

Нощ на сбъднати мечти 

  Poetry » Love
2309 0 14

Да се докоснем точно в тази нощ,
когато чудеса се сбъдват.
Мечта ли е или пък благослов!?
Звезди в очите ми разцъфват.

Като цветята снежни на стъкло,
красиви са - дантели заскрежени.
Но има блясък в тях, като  сребро
и топлина, примамващи вселени.

С лъчите звездни тръгвам по света,
и с полъх лек погалвам ти душата.
Дочуваш ли на ангелите песента,
камбанен звън прогонващ суетата?

И спира времето. Пространството дори
събира се във точката... "обичане".
Във тази нощ на сбъднати  мечти,
сърцата на любов обричаме.

 

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??