Jan 31, 2007, 4:23 PM

Нощ..в която няма да спя 

  Poetry
834 0 4

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Нощ в която няма да спя!
С тебе искам да съм аз до сутринта
Сега ще ти опиша моите мечти
най-вулгарните дори..
как бавно ти ще ме прегърнеш
и ще обещаеш че няма да си тръгнеш
как после на леглото ще те настаня
и с чарът женски ще те съблазня..
После ще целувам твойте устни
Ммм!толкова са вкусни!
Като малка лигла ще бъда в твоите ръце
сърето ми за тази нощ е твое-цялото го взе!
в сините ти очи ще се изгубя
и мислите за нередното сега ще прокудя..
Ще се настаня удобно върху тебе!
Ще си те гушкам и ще те целувам ти си мойто бебе!
С целувки твоито мъжко тяло ще покрия..
И с коприения сатен ще се завия!
панталоните ти аз ще разкопчея
Да се любим аз отдавна го копнея!
Прегърни ме,целуни ме съблечи ме
И със сладка страст ти накажиме!
Бъди със мен и нежен и безмилостно суров
Не това не е любов!
Аз знам че заедно няма да бъдем
но нека мечтите сексулни помежду ни да сбъднем!
Ето сега си върху мене
Спокойно има още време
Целуваи ме насякаде а после тез целувки ще ти върна двойно
продължавай!Не не е нередно!Спокойно!
Ето близо е мигът на съвършенство
За теб ще бъде такова блаженство!
Остани във мен и миг след това
аз дълго ще помня това..
А сега тръгваи и не ме мисли
Ако искаш да си с мен тогава се върни!

© Симона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??