Jan 12, 2011, 4:03 PM

Нощ за спомени 

  Poetry » Love
866 1 2


Повикай ме във нощ безсънна,
аз с полъха на вятъра ще долетя,
жадуваща и безразсъдна,
в постелята до теб ще се стая.

И вплетени телата ще танцуват,
в среднощна песен ехо ще звучи,
ръцете няма само да бленуват,
а ще оставят парещи следи.

Нозете си около тебе ще обвия,
от див екстаз ще натежа,
от сладка страст греховно ще отпия
и името ти ще крещя.

Във нощ безсънна ме повикай
да изживеем сладостта,
не обещавай, не се вричай,
със спомен просто да бележим ний мига.

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??