Apr 21, 2005, 9:27 PM

Нощта е млада 

  Poetry
3167 0 7

Нощта е млада

 

  

Нощта е млада,

толкова воали

ще трябва да смени

до сутринта,

да ме окъпе

в сълзи от радост,

да стена

прокълната

от скръбта,

да пия вино,

после да танцувам,

да ме захвърли,

да ми подаде ръка

да се загубя

или пък намеря

сама или пък,

не сама.

Но идва утрото

и винаги ми носи

светлина....

© Маргаритка Харизанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??