Aug 12, 2009, 11:27 PM

Нощта на падащите звезди 

  Poetry » Love
691 0 1

Нощта на падащите звезди

 

 

 

 



В една такава нощ,

огряна от самотната луна,

видях звезда изгаряща да пада.

В една безкрайна нощ

светът се преобърна.

Една мечта,

изгаряща от страст,

угасна в миг.

Молба за страст

в тъмна нощ

остана неразбрана.

А днес, очакваща далечна вест,

поглеждам с надеждата

да видя пак онази сбъдваща мечти звезда.

В една такава нощ, звездичке моя,

с поглед устремен нагоре

оглеждам се и чакам твоя знак.

Дали е в твоя власт

надежди да раздаваш?

© Росица Малчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Луната наистина е самотна..но нека да не гасне твоята искрица надежда,тъй както твоята звездица!Поздрав
Random works
: ??:??