Feb 18, 2008, 2:32 PM

Носи мириса на лято 

  Poetry
754 0 24

Дъждът по улици навън се стича,

люлеещ се като мъничка река.

Вкусът на лятото обсебено обича

и лее се сезонно над града.

 

 

Той носи мириса на лято,

а в очите - от щастливите сълзи.

Сърцето му пулсира непознато,

сбъдващо прекрасните мечти.

 

 

Дъждът е като нежно цвете,

окрилено от велики небеса.

Посяло след себе си надежда,

ухаеща на любов и красота.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??