Apr 22, 2021, 7:17 AM

Not your trophy 

  Poetry » Authors song
149 0 8

© Лора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Арч Енъми е единствената група със женски вокал, която мога да слушам с удоволствие. А превода както и да се получи ще е добре - поне смисъла ще стане ясен.
  • Леле, не очаквах такива бурни реакции... 🤪🙊 Истината е, че дълго време бях скарана с английския, защото мразя комерсиализма и начина, по който поп културата използва английския, за да затъпява... Но после осъзнах колко ми е полезен заради музиката и заради ежедневното разговаряне с хора от чужди държави. Така че сега ми е станало навик да пиша стихотворения на български и песни на английски... Явно заради безбройните метъл песни на английски, които слушам ежедневно. Бих го превела с удоволствие, но не знам дали ще звучи добре. Иначе любимите ми групи са KONVENT, Jinjer, Monochromatic Black, Infected Rain, Otep... Харесвам също System of a Down, Drown in Sulphur, Slipknot, Arch Enemy (най-вече заради вокалистката - Alissa White-Gluz) и други.
  • И аз се присъединявам към желаещите превод 😁 според мен ще звучи яко на български
  • Блекърите си личат. Не го залюбих аз този стил нещо.
  • "..., много барабани, див, бесен метъл." Крейдъл ъф Филт, например тогава . Струва ми се подходящо (донякъде и заради профилната снимка правя подобни предположения като Димо)...
    П.П. Да, един превод и на български би бил добре дошъл ...
  • Хубав текст, поздрави! Аз пък си падам по Нордър от скандинавските групи.
  • Ако съдя по снимката на профила ти, вероятно слушаш блек или готик метъл. Аз съм по дет и траш метъла, но харесвам и стари класики в стил хеви и хард рок. Не си падам по скандинавските групи (въпреки всеобщия възторг от тях). Компромис правя само с Хипокризи и Амон Амарт.
  • Много ръмжене... значи дет метъл. Ако беше го привела и на български щеше да е добре. Аз например не разбирам английски и нямам желание да го разбирам. Но да се твори на английски не е лесна работа според мен. Така, че поздравления! Иначе гледам кръв и вещици се мяркат - май към готик или блек отива.
Random works
: ??:??