Jan 16, 2015, 9:41 PM

Нова година – нов късмет 

  Poetry » Civilian
420 1 0

 

 

            

             Марийка Събева  

 

 

Нова година – нов късмет

 

 

Казват: „Нова година – нов късмет“.

Тъй казва народът и се надява

на ново начало, на крачка напред

в нашата малка, бедна държава.

 

Надява се народът наш и чака

една ръка корава, честна, смела,

към бъдащето да подкара влака

и светлина да блесне в тунела.

 

© Мария Събева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??