Веднъж, под струните на Хендрикс,
във края на един прояден век,
сред свобода, любов, надежда,
роди се новият човек.
Закрачи той към новото начало
и за света измисли лек -
със свобода, любов, надежда,
създаде нов човек.
© Сава Бранич All rights reserved.
що не си написа в едно изречение - "фен съм на хендрикс"?
и да избегнеш ....аномалиите в текста