Сърцето бие лудо и ликува
Душата ми от бурна радост вика
Усмивка лъчезарна на лицето ми изплува
В очите тъмни росната сълзица блика.
Че Господ чу молбите ми горещи
И върна те при мен жена мечтана
След дълги нощи и отложените срещи
Ти пак със мен си и заби любовната камбана.
Ехти в ушите ми тоз звън любовен
Нашепва ми за новото начало
За чакания миг съдбовен
Семейство да създам и с теб да бъдем цяло.
Неясни са пред мен на бъдещето дните
Но с оптимизъм ме зареждаш ти отново
Поглеждам към небето и съзирам там чертите
На моето момиче – преоткривам чувство ново.
Като стеблото нежно със листенца ти ме галиш
Обгръщаш ме и нежно ме целуваш
От чувства силни бурна страст във мене палиш
Дарявам те с плода за който ти бленуваш.
И Приказката нека да живее дълго
Да я напишем заедно със тебе двама
Ще има бури гръмотевици а слънце ще изгрее първо
Но ний със сплетени ръце не ще допуснем драма
Тогава нека Бог реши и нека да напише Края...
© Коцето Костов All rights reserved.