Dec 28, 2011, 11:11 PM

Новогодишен поздрав 

  Poetry » Other
1038 0 5

Приятели,
в минутата последна
на старата година,
към небесата

аз поглеждам
с благодарност,

че Ви има...
И нищо, че делят ни

разстояния,
за Бъдната година

ви изпращам
поздрав с пожелания:
Нека дните ви минават,
обсипани с късмет,

цветя и зов,
нека ви съпътстват
здраве, вяра

и Божествена покров,
фонтан от щастие

да блика,
плодове мечтите

да родят,
звезди сияйни

да блестят,
огън от любов

да топли този свят,
нека няма

във душите мрак,
смях и радост

да са вечен знак
на обич, благодат

и мир!
Благословена да е
и честита

Новата година
по цялата земя -

надлъж и шир!

Дейзи Патън
Йоханесбург

© Дейзи Патън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??