Dec 30, 2007, 11:27 AM

Новогодишна изповед 

  Poetry » Phylosophy
1656 0 18
Хиляди изгреви посрещнах,
хиляди залези изпратих.
Съдбата беше благочеста,
изгрева в душата си дочаках.

Спокоен съм, слънцето е в мен.
Сърцето ми гори, обича.
Не паднах от мрака покосен.
Животът силно ме привлича.

Желая на хората доброто,
да вярват в красиви мечти.
Да победят в душата злото,
да видят радост в своите дни.

Прегръщам ги с усмивка,
не се научих и да мразя.
Обичам ги без преструвка,
вечно искам да ги пазя.

Отива си днес една година
и ето, че нова се задава.
Ще я превърна във градина,
от нея рози да раздавам.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??