Sep 22, 2020, 10:03 AM

Нужно ли е 

  Poetry » Civilian
287 1 1

 

Дали ни е нужно, така да се стискаме,

чувства, любов и пари да пестим?

Да нямаме от това, което поискаме,

да мислим за утре, а днес да стоим.

 

Дали ни е нужно да се обиждаме,

когато някой ни е забравил?

Нима човека наблизо не виждаме,

който всичко за нас е направил?

 

Нима ни е нужно да се раздаваме,

и по който не е за нас, безумно да тичаме?

Не! Всичко най-хубаво, го заслужаваме,

спокойно да дишаме и да обичаме.

 

Явор Перфанов©

 

21.09.2020 г.

Г. Оряховица

 

© Явор Перфанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??