И не че някога била съм в нечие сърце
Най-обичана, най-мила, скъпа и добра
И не че някога била съм в нечии ръце
Най-голямото богатство, светлина и топлина.
И не че някога била съм, в нечия съдба
Пътят, който води в Рая през градини от цветя.
И не че някога ще бъда, нечий миг във вечността
Но в себе си ще търся, най-дълбоко, добрина.
Ала стига ми, че щом ме няма даже ден
Някой търси ме и мисли някъде за мен
Аз не искам да съм повече отколкото съм всъщност
Уважавам и развивам своя лична същност.
И не искам да съм всичко в ума на друг човек
Не излитам като птичка, все лишена от криле
Но в себе си ще търся свой уют и своя дом
И сърцето ми за някой ще е най-добър подслон.
© Eli Zlateva All rights reserved.