Dec 13, 2016, 11:51 PM

Някой 

  Poetry » Love, Free verse
425 0 0

Няма нищо по красиво от Любовта...

Но, ако си тръгне някой ден,

по-добре

не спирай, а го остави да го направи,

а ако ли пък се върне,

означава, че е осъзнал

какво е щял да изгуби....

© Виолета Перфанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??