May 17, 2007, 12:47 PM

Някой ден 

  Poetry
680 0 15

Щом пясъкът последен изтече
и времето подсеща безкомпромисно,
че краят идва и ще спре
животът ми туптенето си користно,

бих искала да срещна младостта,
очи в очи да се погледнем,
а после, влачейки крака,
във земните прегръдки да потънем.

Така със спомена да срещна участта,
която всеки стига по неволя,
запазвайки навеки любовта,
затуй не спирам да се моля.

Щастлива ще прегърна вечността,
поне от нея да отпия до насита,
щом чашата си на живота,
трябва да оставя недопита.

© Анна Станоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??