Oct 3, 2008, 8:59 PM

Някой ден 

  Poetry » Love
639 0 8
Някой ден ще приседна на стола,
ще погледна портрета до мен,
ще докосна отново лицето,
силно ранявало мойто сърце.

Ще прокарам ръка по косите,
водопад от отминали дни,
ще погледна отново в очите,
две пленяващи, сини вълни.

Ще притихна смутен пред усмивката,
тъй пламенна нова зора,
ще мечтая да дам пак целувката,
на една тъй красива жена.

Някой ден ще се сетя за спомена,
и в очите ще греят сълзи,
ще сваля мойта маска усмихната,
ще се срещна със своята истина.

© Иван Русланов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??