Aug 8, 2008, 3:07 PM

Някой ден 

  Poetry » Love
697 0 6
 

Някой ден

 

Ще отвориш очи  някой ден,

далеч ще бъдеш ти,

далеч от мен.

В топла стая, в топъл плен,

а  аз ще бъда веч студен.

Ще премине тръпка една

през твоята нежна снага.

Ще отметнеш глава

и нов ден ще поемеш сама.

Прости и прощавай,

За това, че не се обадих.

Не плачи, на тъга не се отдавай -

аз душата си сам извадих.

Бъди щастлива, мила моя!

Спомен запази един.

Мен остави ме на покоя,

на любовта ни бях верен син!

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??