Ако някой ден вратата в мен отвориш,
към ужаса, към вечния ми хаос,
не бързай със страха ми да се бориш,
а вгледай се и в малкия нюанс.
Знам, че все ще се събуди,
това, което някога приспах
и всички чувства, мисли и подбуди,
ще се родят във най-ужасния ми грях.
Не се плаши - човек човек убива,
това, че себе си ще нараня,
е мисъл скрита зад превзетост,
въздишка на пораснала жена.
Не ме кори, че ти го казах,
не знам защо го споделих,
не че се изплаших или слаба съм,
а май, със тебе, себе си разкрих.
© Ели Моцарели All rights reserved.