Jan 31, 2007, 2:06 PM

НЯКОЙ ДЕН 

  Poetry
633 0 2

 

  НЯКОЙ ДЕН

 

 

Някой ден,

когато поискаш

да забравиш очите ми –

ще замръзне душата ми -

стрък трева от нозете ти стъпкана!

Някой ден...


Но сега все още сме

неразумни и  търсещи,

ненаситни и искащи,

без замисляне даващи!

 

Някой ден,

когато забравиш

да целунеш лицето ми,

ще угасне сърцето ми

със дъха на ръцете ти дишащо!

 

Някой ден...


Днес все още 

песен раждат в мен ласките,

смях се таи във сълзите ми,

а животът  извира от твоите устни!

 

Някой ден

твойте стъпки ще разкъсат

света ми на късчета...

Някой ден...

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??