Jun 16, 2012, 10:31 PM

Няма 

  Poetry » Other
547 0 3

За мен няма утеха,

няма опора,

вървя по грешна пътека,

чувствам умора.

 

За мен е само

съдбата нелека,

няма рамо,

на което

 

да се опра, да поплача,

да ми олекне,

животът ми в здрача,

кълна се, нелеп е.

 

За мен няма нищо -

само тъмен тунел,

светлината не виждам,

избяга от мен.

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??