Nov 22, 2015, 11:48 PM

Няма 

  Poetry » Love
489 3 1

Увличам се само
от време на време
за кратко.
Мисля си: "Тя е!"


Мисля си: "Тя е!"
за кратко.
От време на време.
Увличам се само.

© Тодор Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??