Nov 5, 2012, 3:27 PM

Няма 

  Poetry » Other
772 1 11

Няма ехо без зов.
Няма славей без песен.
Няма грешна любов.
Няма зима без есен.
Няма ято без юг.
Няма залез без изгрев.
Няма оран без плуг.

Няма вино без изба.
Няма сиви дъги,
ни квадратни планети.
Няма живи светци.
Няма мъртви поети.

© Владимир Виденов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??