Sep 4, 2013, 9:49 PM

Няма чувство друго подобно... 

  Poetry » Love
510 0 0

 

Няма чувство друго подобно,

няма мисъл толкова грешна.

Има неизвестност измъчващо няма

и една жена безспирно желана!

 

Иван Христов

 

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??