Днеска ще е мрачно
и тъжно дори,
но утре кой знае
слънце ще блести.
ще се смеем със тебе,
ще се радваме дори,
а животът ще е песен,
като приказка нали.
на вратата ще похлопа
Блага вест,добра
всичко ще е лесно
и дори чудесно.
ще крачим широко
в близките дни,
ще се радваме с тебе
за нашите мечти.
К.Николова
01.06.2020год
© Кармен николова All rights reserved.