4.06.2020 г., 7:57 ч.

Няма да е все така 

  Поезия » Друга
349 1 0

Днеска ще е мрачно

и тъжно дори,

но утре кой знае

слънце ще блести.

 

ще се смеем със тебе,

ще се радваме дори,

а животът ще е песен,

като приказка нали.

 

на вратата ще похлопа

Блага вест,добра

всичко ще е лесно

и дори чудесно.

 

ще крачим широко

в близките дни,

ще се радваме с тебе 

за нашите мечти.

 

К.Николова 

01.06.2020год

 

 

© Кармен николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??