Няма да обичам
Когато имаш нужда да поговориш-
Повикай ме,
Ще бъда там.
Когато искаш просто да помълчиш-
Обади ми се,
Пак ще бъда там.
Когато в очите ти напират сълзи-
Потърси ме,
Отново ще бъда там.
Когато в живота ти нахлуе зла болест-
Не унивай,
Разбира се, че ще бъда там.
Когато се почувстваш истински щастлив-
Сподели ми,
Обещавам да бъда там.
Но ако пожелаеш пак да обичаш, Моля те-
Прости ми,
Вече няма да съм там...
© l.panterrra All rights reserved.