Mar 17, 2018, 11:05 PM

Няма да обичам 

  Poetry » Love
479 0 0

Наля бензин в очите ми и го запали.

Мечтите ми се ронеха на пепел сива.

Плача ли не знам. В очите все ми пари...

не виждам вече дали съм красива.

 

Сърцето ми разпадна се отдавна,

издъхна удавено в кръв и лепило.

Наивно стискам парченцата в ръце 

и мисля си не се е похабило.

 

Душата ми е ваза с пробито дъно –

каквито и цветя да сложа все умират.

В зелените градини напоследък все  е тъно.

... светулки няма, въздух не  намират...

 

Затворих всичките врати към мен,

защото, честно, страх ме е отново да сгреша.

От мене няма какво да се вземе.

Няма да обичам и така ще се спася.

 

 

© Nikolova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??