Aug 17, 2010, 8:30 PM

Няма да разбереш 

  Poetry » White poetry
732 0 1

Всичката онази болка.
Забрави я.
Научих се да я крия толкова добре.
Не се безпокой.
Няма да разбереш нищо,
когато умирам,
защото болката е скрита
зад покерското ми лице.
Няма да разбереш, че сърцето ми спира.
То е затихнало отдавна.
Сега просто ще замълчи.
Ще изчезна.
Може би ще ти липсвам.
Това ще отмине за броени дни.
Ще си тръгна. Няма да има следи.
Като сянка в тъмнината.
Ще ме забравиш.
Никой друг няма да си спомня за мен.
Не се тревожи. Не е настъпил краят.
Времето си минава. Ден след ден.

© Кристияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??