May 21, 2008, 10:43 AM

Няма да се боря за теб 

  Poetry » Love
1213 1 5
Може би поне веднъж искам да се бориш за мен,
може би поне веднъж искам да кажеш ела, не - тръгни!
Може би искам да се бориш и да ме обичаш!
Може би не искам да чувствам безразличието ти!

А може би не искам да го правиш,
а може би не искам дори да ме спасиш!
Може да искам арогантното си поведение,
може дори и сарказма ми, обожавам го!

Високомерието струи от мене, усещаш го!
Лицемерието не се усеща, а се вижда!
Исках да се бориш за мене, сега не!
Исках да ме спасиш, сам се спасих!

Колко желания имах, всички за тебе бяха,
колко мечти и копнежи в изгубени сълзи.
Тая се в мрака, едно цяло с моята душа е.
Мразя, обичам - това са думи без значение.

Да, душата ми е мрачна, студена, празна!
Не търся и вината в някой, сам го избрах!
Дори мога да кажа, че ми харесва, а на теб?!
Как е сега, когато няма да се боря за теб!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??