Sep 30, 2011, 10:22 AM

Няма те 

  Poetry » Love
485 0 0

                                         Първо се кълнеше ти, 

                                    че ме обичаш,

                                     а после нож

                                     в сърцето ми заби.


                                     Ето виж в очите

                                     тъжен дъжд вали.  

                                     И чакам пак да дойдеш,

                                     с целувки раната да изцериш. 


                                     Но няма те,

                                     навън вали,

                                     а плач надига се 

                                     в моите очи. 

© Преслава Николово All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??