Jul 8, 2014, 1:12 PM

Няма Я 

  Poetry » Love
527 0 1

Самичък бях и ще остана.
Няма Я,
за ръката да я хвана.
Сам съмичък ще се рея.
Няма Я,
за която аз копнея.
Времето минава,
не намирам.
В нечий поглед да се спирам.
Сам на пейката седя.
Няма Я,
за да ù споделя.
Радости, тревоги и копнежи,
да ме помилва с пръстите си нежни.
Сам си лягам и се будя.
Няма Я,
таз, която любя.
Колкото и трудно,
живота продължава,
макар и мудно.
Самичък бях и ще остана.
За да не оставям в други рана.

© Стефан Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ешшшшш па тоя, па иди я намери като Я няма :Р

    Иначе, браво за стиха
Random works
: ??:??