Няма значение
Няма значение дали вали,
дали ярко слънце грее или гърми,
дали в студ обвит е света,
или жега изпепелява нашите тела.
Няма значение дали цветето цъфти,
дали зелена величава гора е грабнала твоите очи,
дали в пустиня извира бистра вода,
или скреж ръми от скрити небеса.
Няма значение дали копнееш море без вълни,
дали пясъци горещи обгръщат твойте дни,
дали в мрачен тунел дебнеш изгреви,
или в ямата пропадаш докато търсиш звезди.
И не! Няма значение!
Няма значение къде мечтаеш да си,
щом хората, които те обичат,
те молят: "Остани!"
26.02.2015г.
© l.panterrra All rights reserved.
щом хората, които те обичат,
те молят: "Остани!""
Остани си, тук щом си обичана!!!